Мицић: Играли смо без калкулација, фокус на нас

Танјуг
Мицић: Играли смо без калкулација, фокус на нас

ПРАГ - Резултатски је ова утакмица била лакша него што је била на терену и добар меч за све нас. Драго ми је да смо одиграли без икаквих калкулација, што је свакако за нас најважније, рекао је плејмејкер кошаркаша Србије Василије Мицић послије побjеде над Пољском (96:69) у последњем колу групне фазе Европског првенства.

Србија је први део завршила са максималним учинком са свих пет победа - пре Пољске савладали су Холандију, Чешку, ФИнску и Израел.

"Моје мишљење је да сваку утакмицу треба да играмо за себе и да дамо свој максимум. Завршавамо ово овде и идемо даље, нема превише славља", изјавио је Мицих.

Добре вести пред почетак нокаут фазе су повратак у тим вратили Николе Милутинова и Вање Маринковића.

"Пресрећан сам због обојице. Миле (Милутинов) ми је недостајао, добар ми је и другар. Такође и Вања, кренуо је фуриозно и надам се да је то и даље у њему, само ће му бити потребно мало да се врати у тренинг физички. Идемо комплетни у Берлин, нажалост без Недовића али је он ту са нама увек", рекао је плејмејкер Ефеса и додао да их тек очекује тежак посао:

"Берлин као Берлин. Биће много квалитетних екипа тамо, доста дружења са неким саиграчима. Трудићемо се да останемо фокусирани без много менталног одсуства и усресредићемо се на нашу игру."

Кошаркаши Србије ће у осмини финала играти са селекцијом Италије у недељу од 18 часова.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана