Меси свјестан проблема у којем се налази: Добро сам, али физички неспреман

ГС
Foto: танјуг

Прва звијезда репрезентације Аргентине Лионел Меси каже да је незадовољан својом игром против Бразила јер још увијек није у најбољој физичкој форми, а додаје како 2021. годину жели завршити на најбољи могући начин.

Меси је поручио да ће му бити потребно вријеме да се врати у стару форму, а у посљедње вријеме мучио се с повредама кољена и задње ложе. Посљедњи пут на терену је био прије 20-ак дана у мечу против Лиллеа, након чега више није играо за свој ПСЖ.

На крају је ипак одлучио прихватити позив у репрезентацију Аргентине, а каже како је у мечу против Бразила осјетио да још увијек није довољно физички спреман.

"Нисам играо дуго времена, а меч с Бразилом је пун интензитета, а мени је потребно да уђем у ритам. Добро сам, али не физички спреман колико желим. Већ неко вријеме је тако и није лагано играти меч с таквим темпом. Ипак, надам се да ћу годину завршити на добар начин", рекао је Меси и додао:

"Знали смо да ће утакмица бити тешка и с доста опреза с обје стране. Било је тешко играти, али ипак све све добро завршило."

Аргентина је ремијем против Бразила осигурала пласман на Свјетско првенство у Катару, а они су, подсјећамо, ове године освојили Копа Америку, што је први трофеј који је Меси освојио с репрезентацијом, не рачунајући медаљу с Олимпијских игара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана