Меси, Пјанић, Влаховић и бројни асови пуне батерије на "острву шампиона" које живи 24 сата

Kliks
Foto: Instagram

Мјесец дана у години Ибица постаје пријестолница фудбала. Попут огромног стадиона, с играчима који пристижу са свих страна свијета и мора умјесто трибина. Нема разлике у класи или категорији. Ибица је, на свој начин, демократска и привлачи најбоље - Лионела Месија, Миралема Пјанића, Душана Влаховића и бројне друге асове.

Меси је на шпанско острво стигао прије неколико дана, као и увијек инкогнито. Приватни лет, комби који га је чека и луксузна вила у зони ограниченог приступа.

Друштво му праве супруга Антонела, те бивши саиграчи Фабрегас и Луис Суарез. Меси дане проводи на јахти и свако мало се појави у јавности на одушевљење "нормалних туриста" који навече с пријатељима одлазе у "лов" на селфије.

Како открива Газета дело Спорт, доласци и одласци фудбалских асова се нижу један за другим. Алесио Ромагноли и Дриес Мертенс изабрали су ексклузивно одмаралиште за опуштање и размишљање о својој будућности.
Ускоро се очекују и Миралем Пјанић и Роберто Переира. Браћа Инзаги уживају у стану који су купили прије много година, а краћи предах су направили и Душан Влаховић, Леонардо Спиназола, Луис Алберто, Пепе Реина, Стефан Ел Шарави и Даниел Малдини.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана