Менди остаје у затвору и током Божића

Срна
Foto: Агенције

МАНЧЕСТЕР- Фудбалер енглеског клуба "Манчестер сити" провешће Божић у затвору, јер га је пред судом за силовање оптужила и четврта жена.

Менди (27) се већ суочава са озбиљним оптужбама за сексуалне преступе. Он је сада оптужен за осам прекршаја против пет различитих жена, укључујући седам тачака за силовање, повезано са четири жене. Менди је раније био оптужен за по три тачке за силовање, које се наводно десило 11. октобра 2020. године, сексуално додиривање 2. јануара 2021. године, једну тачку за силовање 24. јула 2021. године и двије тачке за силовање 23. августа 2021. године.

Француски интернационалац данас је пред судом само потврдио своје име и процес је пратио уз помоћ преводиоца. Предложени датум за почетак суђења 24. јануар наредне године је помјерен и процес ће почети 27. јуна или 1. августа. Оптужени се налази у затвору "Алткурс" у Ливерпулу. Он је у притвору од када је приведен и оптужен за сексуалне прекршаје 26. августа. Менди игра за "Манчестер сити" од 2017. године, када је стигао из француског "Монака". Суспендован је из клуба током трајања истраге.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана