Медији: Карло Анћелоти главни кандидат за селектора Бразила

Tanjug
Foto: f.espania

МАДРИД - Тренер Реала Карло Анћелоти могао би ускоро да преузме фудбалску репрезентацију Бразила, преносе шпански медији.

    Бразил је тренутно без селектора, пошто је Тите поднио оставку у децембру прошле послије елиминација "кариока" од Хрватске у четвртфиналу Мундијала у Катару.
 

   Предсједник Фудбалског савеза Бразила Едналдо Родригез допутоваће наредних дана у Мадрид, како би покушао да наговори италијанског стручњака да преузме "кариоке". Родригез ће прво разговарати са председником Реала Флорентином Перезом, а онда и са Анћелотијем.
    
"Мундо Депортиво" наводи да је Родригез спреман да понуди Анћелотију годишњу плату од 10 милиона евра. Италијански стручњак у Реалу зарађује девет милиона евра по сезони.
  
 Шпански медији тврде да ће Родригез покушати да ангажује Жозеа Муриња или Жоржа Жезуса, ако пропадну преговори са италијанским стручњаком.
  
 Анћелоти је у каријери водио Ређијану, Парму, Јувентус, Милан, Челси, ПСЖ, Бајерн, Наполи, Евертон и Реал, а од 1992. до 1995. био је помоћник селектора у италијанској репрезентацији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана