Марко Бојковић против бившег изазивача за титулу

GS
Марко Бојковић против бившег изазивача за титулу

Након што је почетком шестог мјесеца пред домаћом публиком у Београду на ФНЦ 17 приредби за 12 секунди најбржим нокаутом у историји ''FNC'' завршио Бразилца Хулија Переиру (26, 11-5), вријеме је за највећи изазов у каријери. Марко Бојковић (22, 6-0) предводиће ''FNC'' 18 приредбу. Најбоља ММА промоција у југоисточној Европи стиже у Бањалуку, а приредба је на распореду у суботу, 13. јула у спортској дворани Борик.

Борац из београдског Ахилеја стиже по седму професионалну побједу у низу, а све је мечеве досад одрадио под окриљем ове организације. Понајвећи регионални таленат из борбе у борбу показује да је спреман за велике ствари, а овај пут ући ће у кавез против борца с којим има историју прозивања још од седме приредбе у Пули прије двије године кад су се требали борити, али Марко није могао наступити због повреде кољена. Сада је спреман и жели нови тријумф.

Бразилски борац у ''ФНЦ'' има побједу и пораз, али тај је пораз стигао у окршају за титулу лаке категорије гдје је након одличне представе изгубио у другој рунди од првака Франциска Кроате Барија (35, 13-4). Тврд ударач којем проблем не представља ни борба у партеру с обзиром на позадину у бразилској џијуџици стиже помрсити рачуне српском борцу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана