Мариновић: Тузла квалитетнија него што то показује табела

Д. Д.
Мариновић: Тузла квалитетнија него што то показује табела

БАЊАЛУКА - Фудбалери Борца ће други дио такмичења у Премијер лиги БиХ да затворе утакмицом против Тузла ситија након које ће да буде познат распоред мечева у трећем дијелу сезоне.

Бањалучани се боре за излазак у Европу а у госте им долази ривал који игра веома промјењиво. У Купу БИХ Тузла је близу пласмана у полуфинале, док је у првенству освојила само бод у два кола.

Тренер Винко Мариновић упозорава да је ривал квалитетнији него што то показује тренутна позиција.

-Очекује нас тежак меч јер Тузла има квалитетан састав који не заслужује тренутно мјесто на табели. Имају квалитетне појединце и 10. позиција није оно чиме се они могу да задовоље. Што се нас тиче настављамо борбу за Европу, због тога желимо три бода а и играчки кадар ће да буде јачи у односу на прошли меч- истакао је Мариновић.

Тренер бањалучког тима може да рачуна на Николу Нинковића и Недељка Пишчевића који се враћају у комбинацију док је ван строја Федор Предраговић због три жута картона.

Тузла је ове сезоне често мијењала формације па је новинаре интересовало да ли очекује да ривал стане у дефанзиву са чак шест играча као против вележа у Купу.

-Спремамо се за све мовгуће опције. То је једна од могућности и видјећемо за шта ће се одлучити колега. Ипак, ми треба да водимо рачуна о нашој игри-  додао је Мариновић.

Александар Субић је позвао навијаче да помогну екипи.

-Сигурно тежак противник, много тежи и квалитетнији него што су на табели. Знамо наш циљ а то је излазак у  Европу и потребна су нам три бода зато позивам навијаче да нам помогну.

Меч се игра у суботу у 18.30 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана