Мариновић срећан због побједе и дебија Марчетића

Дарко Д.
Мариновић срећан због побједе и дебија Марчетића

БАЊАЛУКА- Борац је одиграо можда и најбољи меч у досадашњем дијелу сезону и савладао је Тузла сити 3:0. Тренер Винко Мариновић је био задовољан.

-Желио бих да честитам својим играчима. Добили смо утакмицу са 3:0 након дуго времена и били смо, за разлику од утакмице са Широким Бријегом, веома ефикасни. Нисмо промашили кључне шансе, а када смо стигли до трећег гола утакмица је практично била завршена.", рекао је Винко Мариновић, шеф стручног штаба ФК Борац. 

Са нова три бода фудбалери Борца наредну премијерлигашку рунду дочекују са још више самопоуздања. 

"Најважније је за нас да смо добили утакмицу и да, након коначног формирања табеле, кренемо са припремом за наредну, али и све остале утакмице које нам слиједе и да идемо према свом циљу. Неће бити лако и свака утакмица ће бити тешка. Ипак, то је фудбал и очекујем да нам ова побједа донесе још више самопоуздања. Надам се да ће бити још напретка у игри и да ћемо бити и ефикаснији.", каже Мариновић. 

"Црвено плави" одиграли су одличну утакмицу уз деби Јанеза Пишека, али и Стефана Марчетића, члана омладинске школе. 
"Свима нам је драго што смо убацили младог Марчетића који има тек 16 година. Ово ће му бити лијепа успомена и подстрек за даљи рад. Прилику је добио и Пишек иако дуго није играо. Пружио је добру партију са само три недјеље рада.", рекао је Мариновић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана