Манћини ипак фаворит за останак на клупи Италије

Танјуг
Foto: Танјуг

РИМ - Селектор фудбалске репрезентације Италије Роберто Манћини, према кладионицама је и даље фаворит за останак на клупи италијанског националног тима.

Иако је пре само нешто више од осам мjесеци одвео Италију до титуле европског првака, Манћини је у опасности да изгуби посао селектор након што са"азурима" није успио избори пласман на Свjетско првенство у Катару.

Италија је доживjела шокантни пораз од Сјеверне Македоније 1:0 голом Трајковског у другом минуту судијске надокнаде у полуфиналу бараза у Палерму и други пут заредом пропустиће СП, пошто ни 2018. у Русији није учестовала на Мундијалу.

Манћини је након поразу рекао је како је рано за разговор о његовој будућности, а према кладионицама он је и даље фаворит за останак на клупи италијанске репрезентације. Како преноси Хина, квота да ће он водити "azurre" у квалификацијама за ЕУРО 2024, гдје би требало да бране шампионски титулу је 2.00.

Као највећи конкурент Манћинију за преузимање клупе Италије према кладионицама је бивши капитен репрезентације, која је 2006. године постала шампион света Фабио Канаваро, а квота на то да ће он бити нови селектор је 4.50. Трећи фаворит према кладионицама је актуелни тренер мадридског Реала Карло Анћелоти, а квота је 7.50, а слиједе Антонио Конте, Маурицио Сари и Андреа Пирло са квотом 9.00.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана