Манчестер јунајтед понудио Атлетику 60 милиона евра за Гризмана?

Танјуг
Foto: Илустрација

МАНЧЕСТЕР- Челници Манчестер јунајтеда понудили су 60 милиона мадридском Атлетику за француског фудбалског репрезентативца Антоана Гризмана, преносе британски медији.

Гризман (31) је поникао у Сосиједаду, а онда је 2014. до 2019. играо за Атлетико. Он је потом прешао у Барселону, која га је прошле године послала на позајмицу у Атлетико.
 

Мадридски клуб и Барселона су се прије неколико мјесеци договорили да Каталонци добију 20 милиона евра обештећења за француског фудбалера, који је потписао уговор до 30. јуна 2026. године.
 

Гризман је заблистао на Свјетском првенству у Катару, пошто је са француском репрезентацијом освојио титулу вицешампиона свијета. Француска је у финалу СП поражена од Аргентине послије бољег извођења пенала.
 

Британски медији истичу да руководство Манчестер јунајтеда још трага за нападачем, који би требало да замијени Кристијана Роналда. Португалац је напустио клуб са "Олд трафорда" уочи СП у Катару.
 

Челници енглеског клуба су били заинтересовани за неколико фудбалера, али су се одлучили за Француза, који може да игра на више позиција у тиму.
 

Челници Атлетика добили су понуду од 60 милиона евра за Гризмана. Руководство шпанског клуба разматра понуду за француског фудбалера, који би могао већ за неколико недјеља пресели у Манчестер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана