Лука Перић пред реванш са Рибницом: Морамо да будемо много бољи него у Словенији

Д. Р.
Лука Перић пред реванш са Рибницом: Морамо да будемо много бољи него у Словенији

БАЊАЛУКА - Рукометаши Борца ријешени су да поправе утисак у реванш мечу другог кола ЕХФ европског купа, након што су у првом на гостовању Рибници доживјели други најтежи европски пораз у историји клуба.

Словенци недјељни меч (18) почињу са огромном залихом (40:19), па илузорно је причати о било чему осим да “црвено-плави” одиграју боље и покажу да Рибница није баш толико боља.

- Реално су много квалитетнији, али смо одиграли испод сваког нивоа. Морамо да покажемо реакцију, очекујем да будемо доста бољи. Утакмица је врло важна јер морамо да вратимо самопоуздање за наставак сезоне. Не морамо чак ни да побиједимо, али је важно да одиграмо храбро, борбено и концентрисано. Битно је да уживамо, а у првом мечу то нисмо ни стигли, јер је све од почетка кренуло наопако - рекао је крилни рукометаш Бањалучана Лука Перић.

Здравствени билтен није се поправио у паузи између два меча, па ће тренер Мирко Микић поново морати да “крпи” одређене позиције. Дан раније на терен ће Слобода и Извиђач. Тузлаци ће покушати да надокнаде минус десет против Олимпијакоса (24:34), док Извиђач има најреалније шансе пошто му у госте долази Повашка Бистрица и доноси +9 (34:25).

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана