Лоше вијести за добојског премијерлигаша: Гости до краја сезоне

Г.С.
Лоше вијести за добојског премијерлигаша: Гости до краја сезоне

 ДОБОЈ - Иако је било назнака да би фудбалери Слоге у другом дијелу сезоне у Премијер лиги БиХ могли играти на стадиону "Луке" предсједник Добојлија Мирослав Кршић је истакао да од тога највјероватније неће бити ништа.

- Радови на стадиону су у пуном замаху и желимо да урадимо посао како треба. Стадион "Луке" биће модерно спортско здање. Нигдје не журимо, поготово што ће се на нашем стадиону радити и терен са хибридном травом, тако да очекујемо већ на прољеће почетак радова на том пројекту. То значи да ћемо и даље премијерлигашке утакмице, у наставку сезоне, као домаћини играти на стадиону "Др Милан Јелић" у Модричи. Када већ радимо, онда хоћемо све да завршимо, а не да остављамо посао напола урађен и да онда гледамо погодан термин и вријеме за наставак радова. Овако ћемо све у комаду да обавимо - нагласио је Кршић.

Први човјек Добојлија вјерује у опстанак у елити.

- Испадање, послије само једне сезоне, била би катастрофа. То би значио и дефинитиван крај свих наших надања у покретању лавине да Слога коначно израсте у колектив који на основу реномеа, угледа и историје то заслужује - додао је Кршић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана