Лорис Каријус брани за Њукасл на финалу Лига купа против Манчестер јунајтеда

Танјуг
Foto: Твитер

ЛОНДОН- Голман Њукасла Нијемац Лорис Каријус биће у стартној постави свог клуба у финалу Лига купа против Манчестер јунајтеда, који ће бити одигран 26. фебруара на "Вемблију", преносе британски медији

Први голман Њукасла Ник Поуп добио је прије два дана директан црвени картон на мечу 24. кола Премијер лиге против Ливерпула (0:2). Поуп ће највјероватније морати да пропусти наредне три утакмице у домаћим такмичењима због искључења на мечу са Ливерпулом.

Други голман Њукасла Мартин Дубравка неће бити у конкуренцији зато што је ове сезоне у Лига купу већ бранио за Манчестер јунајтед. Дубравка је послљедња четири мјесеца прошле године провео на позајмици у клубу са "Олд трафорда".

Каријус је прошле године стигао у Њукасл, али ове сезоне није бранио ни на једном званичном мечу за енглески клуб. Он је прије Њукасла био члан Униона, Бешикташа, Ливерпула и Мајнца.

Њемачки голман остао је упамћен по катастрофалним грешкама у финалу Лиге шампиона 2018. године на мечу између Ливерпула и Реала (1:3), а никада послије тог сусрета у Кијеву није стао на гол енглеског клуба.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана