Љепотица и звијер: Након вјенчања их је звао и Владимир Путин

Агенције
Foto: Принтскрин

Он је један од најбољих хокејаша свих времена.

Александр Овечкин, жива легенда Вашингтона и НХЛ-а налази се за петама легендарном Вејну Грецком. Очекује се да можда ове или почетком наредне године званично постане најбољи стријелац најјаче хокајашке лиге на свијету свих времена.

Дефинитвно је најпопуларнији руски спортиста. Дуго времена је ас Капиталса сматран најпожељнијим нежењом у Русији. Судбина га је на крају спојила са кћерком глумице Вере Глаголеве и бизнисмена Кирила Шубског. Названи су љепотица и звијер.

“Алекс“, данас милионер живио је и одрастао у скромнијим условима од своје будуће супруге, али његови родитељи нису били ништа мање еминентни и талентовани од њених. Мајка је Татјана је била кошаркашица, двоструки олимпијски шампион, шампион свијета и Европе, а отац Михаил Овечкин бивши професионални фудбалер,

Александр и Анастасија, иначе модел, глумица, продуцент по занимању упознали су се још 2008. године, али је веза почела много касније - 2015. године. Романса се развила тако брзо да је пар за неколико мјесеци објавио вјеридбу. Овечкин и Шубскаја су званично регистровали свој брак у љето 2016. године, али је вјенчање прослављено тек годину дана касније. О њему се и дан данас прича.

Била је то величанствена и обимна прослава у Барвикхи, у московској области. Било је то вјенчање из снова. Догађај је одржан у елитном подручју Московске регије, а за његову организацију заслужни су најбољи професионалци главног града. Сама декорација вјенчања коштала је од 15 до 20 милиона рубаља. За музички дио је потрошено 20 милиона, а сам кетеринг преко 2,5 милиона

Наводи се да је то било најскупље и најживописније вјенчање у Русији. Колико је "Алекс" велики и цијењен у својој земљи говори податак да је реаговао и сам предсједник Русије. Владимир Путин је честитао младенцима свечаним телеграмом, а касније их је назвао и телефоном.

Анастасија је супругу подарила два сина, Сергеја и Иљу, а сами супружници подржавају једно друго, чак и када су на удаљености на супротним странама Атлантика.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана