Ливерпул представио дрес од којег ће вам се вртјети у глави ФОТО

ГС
Foto: Илустрација

Фудбалери Ливерпула се спремају за нову сезону. Започели су припреме, на које је стигао и рекордно појачање Дарвин Нуњез. Његови потези су већ забринули навијаче који се питају “како он вреди 100 милиона евра”, а сада је стигла нова вијест која се неће допасти свим фановима “редса”.

Ливерпул је објавио изглед резервног дреса за наредну сезону, а утисак је да ће се противничким играчима од њега вртјети у глави!

Славни клуб са “Енфилда” ће као резервни дрес наредне сезоне носити бели дрес, са тамним, искривљеним линијама. Они су објаснили да је дрес инспирисан музичком сценом Ливерпула, првенствено денс сценом деведесетих. Најавили су да ће га носити већ у уторак у Бангкоку, на пријатељском мечу против Манчестер јунајтеда.

Док је једном дијелу навијача овај дрес ужасан, другима је фантастичан. Но, има и оних најкреативнијих који вјерују да ће овиме Ливерпул жељети да збуни ривале, пише Мондо.

“Је л’ ово наше тајно оружје? Противници ће имати вртоглавицу, полудјеће до 10. минута меча”, гласио је само један од бројних коментара на друштвеним мрежама. Како се вама допада?

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана