Лига шампиона: Милан спрема реванш Челсију, Јувентус без права на грешку у Хаифи

ГС
Foto: Танјуг/АП

У оквиру четвртог кола групне фазе Лиге шампиона вечерас је на програму осам мечева, а дерби вечери игра се у Милану, гдје се у групи Е састају Милан и Челси.

Екипа Милана имаће прилику да се након убједљивог пораза у Лондону (3:0) реваншира Челсију на "Сан Сиру".

Утакмица у Милану може бити веома важна у борби за пласман у наредну вазу такмичења пошто обје екипе, са по четири освојена бода, тренутно гледају у леђа Салцбурга, који је са пет бодова први на табели групе Е и вечерас дочекује загребачки Динамо.

У групи Ф Селтик дочекује Лајпциг, а лидер на табели Реал Мадрид биће гост Шахтјору.

Копенхаген у групи Г игра на свом терену против Манчестер ситија, екипе од које је у прошлом колу убедљиво поражен (5:0). Борусија Дортмунд дочекује Севиљу, а судија меча на "Вестфалену" биће српски арбитар Срђан Јовановић.

У групи Х, Јувентус гостује у Хаифи и мораће по сваку цијену да јури побједу над Макабијем јер је у три одиграна меча до сада освојио исто толико бодова и нема више право на грешку. Пари Сен Жермен чека Бенфику, у дуелу два тима која се тренутно, са по четири бода више од Јувентуса, налазе на мјестима која гарантују наставак такмичења у Лиги шампиона.

Сви мечеви почињу у 21.00 час, осим дуела Копенхаген - Манчестер сити и Макаби Хаифа - Јувентус, који су на програму од 18.45.

Мечеви Лиге шампиона на програму вечерас:

18.45 Копенхаген - Манчестер сити
18.45 Макаби Хаифа - Јувентус
21.00 Милан - Челси
21.00 Борусија Дортмунд - Севиља
21.00 Селтик - Лајпциг
21.00 Динамо - Салцбург
21.00 ПСЖ - Бенфика
21.00 Шахтјор - Реал Мадрид

(РТС)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана