Леотар започео припреме за наставак сезоне: На прозивци 24 фудбалера

 Дарко Пашагић
Леотар започео припреме за наставак сезоне: На прозивци 24 фудбалера

ТРЕБИЊЕ - Фудбалери Леотара почели су припреме за други дио сезоне, а шефу стручног штаба Марку Максимовићу и његовом стручном штабу одазвала су се 24 фудбалера, који су на стадиону “Полице” одрадили први тренинг.

Играчима се обратио предсједник Управног одбора Рајко Мичета, који је пожелио срећне празнике и припреме без повреда, те нагласио да је циљ и даље остао исти, а то је опстанак у Премијер лиги.

- Будите сигурни да ће бити још теже него јесенас. До краја има још 14 кола, сви нас много озбиљније схватају него што је јесенас био случај, најприје захваљујући играма и резултатима које сте направили - нагласио је Мичета.

Максимовић је играче упознао са планом рада и распоредом пријатељских утакмица.

- Драго ми је да су са нама сви играчи на које рачунамо и, колико могу да видим, сви су у “добром стању”. Ту су са нама повратник Андреј Ђурић, који је био моја жеља, те нови играч Амар Тахрић, који долази из Чешке, а кога одлично познајем кроз рад у Борцу, како у првом тиму, тако и омладинским селекцијама. Радићемо у Требињу до 30. јануара, када ћемо десет дана отићи на припреме у Метковић. Послије тога посљедњих седам, осам дана пред такмичарске утакмице одрадићемо у Требињу. Морамо да останемо фокусирани као што смо били на крају прошле полусезоне. Много тога доброг смо направили, али нас чека још много тешког посла да бисмо остварили наш циљ. Сигурно ће доћи још појачања, а у фокусу су нам млади играчи - истакао је Максимовић.

Прву пријатељску утакмицу Леотар ће одиграти 21. јануара против Сутјеске из Фоче, а на припремама у Метковићу противници ће бити Младост Ждралови, Неретва Метковић, те највјероватније један хрватски суперлигаш или прволигаш. Леотар прву такмичарску утакмицу игра 18. фебруара, када у оквиру осмине финала Купа БиХ гостује код Жељезничара, а први сусрет у Премијер лиги на распореду је седам дана касније у Посушју.

Играчи

Првом тренингу присуствовали су: голмани: Душан Пулетић, Ристо Перишић, Никола Шаровић и Обрен Бејатовић, те играчи: Ђоко Миловић, Матија Глоговац, Дејан Узелац, Марко Чубрило, Денис Стојковић, Зоран Милић, Харис Ханџић, Огњен Тодоровић, Милош Аћимовић, Дарко Ђајић, Марко Перишић, Михајло Цмиљановић, Махир Карић, Андреј Ђурић, Давид Чавић, Филип Колак, Алекса Медан, Алекса Спаић, Бобан Георгиев и Амар Тахрић. У стручном штабу није било промјена, тако да ће тренеру Марку Максимовићу помагати: Олег Ћурић, Дамир Мемишевић, Анел Рамић, тренер голмана Бошко Миленковић и кондициони тренер Срђан Куљић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана