Леотар вјерује у пролазак

Дарко Драгичевић
Леотар вјерује у пролазак

ТРЕБИЊЕ - Рукометаши Леотара вјерују да у реванш утакмици ЕХФ Еврокупа могу да надокнаде четири гола заостатка из првог дуела против турског представника Којчегиза (33:37).

У  првом дуелу  екипа тренера Драгише Кораћевића је одиграла  са  пуно грешака и искрено вјерују да уз подршку публике могу да дођу до проласка у наредну рунду гдје побједника очекује екипе Тенакс Добеле. Против овог ривала Леотар је дошао  до првих побједа у Европи.

Пивот Радован Уљаревић истиче да је екипа напорно радила у протеклих седам дана како би исправила грешке из првог дуела.

- Нисмо били задовољни пруженом партијом у првом дуелу, јер смо направили  превише техничких грешака и имали смо превише промашених шутева. Напорно смо радили како бисмо све то исправили и у  реваншу покушали да дођемо до жељене предности. Сигурно је да ривал има предност, али четири гола су у рукомету активан резултат. Урадићемо све што је у нашој моћи да надокнадимо заостатак и изборимо пласман у наредно коло. Вјерујем да уз подршку наших навијача можемо до жељене побједе.  Позивам све да  дођу у дворану и дају нам вјетар у леђа, а  ми ћемо се одужити добром партијом - истакао је Уљаревић.

Леотар је у првој утакмици стекао додатни увид у квалитет ривала. Којчегиз је показао да је ријеч у  квалитетној  екипи гдје се посебно истиче  бековска линија која је направила највише проблема.

- Имали смо одређене информације о њима, али смо их додатно упознали током првог меча. Имају заиста добру бековску линију која одлично сарађује. Ту су посебно два бека лијеви Мохамед Блида и Мокхтар Каоури који су нам направили највише проблема уз наравно два средња бека. Ипак, спремили смо се током седмице за њихову игру, како да их зауставимо. Наравно највише зависи од нас. Морамо да будемо бољи, смањимо грешке и онда  можемо да се надамо успјеху - додао је Уљаревић

Дуел у Требињу почиње у 20 часова.

Суде Италијани

Реванш меч у Требињу водиће судије из Италије. Правду на овом мечу ће  дијелити Пјетро Монитиљо и Франческо Симеоне, док је делегат из Црне Горе Радош Ракочевић. Требињци су се показали као добри домаћини и већ су дочекали своје госте у Сарајеву.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана