Леотар припреме у Метковићу завршио са три ремија: Максимовића брине повреда Ђудерије

Д. Д.
Foto: ФК Леотар / Ч. Муцовић

ТРЕБИЊЕ - Фудбалери Леотара завршили су припреме у Метковићу са три ремија, али то није уопште забринуло тренера Марка Максимовића.

Млади стручњак је у сезони кад је освојио титулу шампиона БиХ такође припреме завршио без побједе.

- Припреме и служе да сви добију шансу и да видимо на кога можемо да рачунамо кад почне борба за бодова. Играли су сви и настојали смо једнако да их оптеретимо. Пред нама је тешка полусезона у којој ће сваки меч бити на нож, тако да ће сваки играч бити важан. Имамо још Сутјеску и Жељезничар у Купу, гдје ћемо и даље гледати као на шансу за уигравање. То наравно не значи да се предајемо на Грбавици - истакао је Максимовић.

У наставку сезоне Леотар ће ући са доста младих играча.

- Имамо најмањи буџет и у оквиру њега смо довели нове играче. Екипа се уиграва, већ су прихватили наше захтјеве и гледали смо да убрзамо игру те појачамо одређене позиције. Нажалост имали смо пех пред посљедњи меч, јер се повриједио Амар Ђудерија, који је “бонус” играч. Сачекаћемо налаз, али прве прогнозе су да ће одсуствовати мјесец дана - поручио је Максимовић.

Тренер Леотара истиче да не размишља превише унапријед.

- Не бавим се калкулацијама у борби за опстанак. Прва наредна утакмица за нас ће бити најважнија и у свакој ћемо тражити бодове. То је једини исправан спортски мотив. Све морамо да зарадимо на терену.

Посљедњи контролни меч Леотар ће имати у суботу, када од 13 часова гостује код Сутјеске у Никшићу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана