Леотар дочекује Тузла сити: Максимовића муче голмани

Д. П.
Леотар дочекује Тузла сити: Максимовића муче голмани

ТРЕБИЊЕ - Шеф стручног штаба Леотара Марко Максимовић муку мучи са чуварима мреже пред недјељни дуел на “Полицама” (13 часова) са Тузла ситијем. Због црвеног картона у комбинацији неће бити Ристе Перишића, док је Душан Пулетић повријеђен и мале су шансе да брани у овом дуелу.

- Како ствари стоје на гол ће 17-годишњи јуниор Никола Шаровић. Постоје још мале шансе да међу стативама буде Пулетић, али то ћемо одлучити пред сами сусрет. Због повреде ван строја је и Денис Стојковић, али без обзира на све ове проблеме очекујем добро издање против премијерлигаша из Симиног Хана - нагласио је Максимовић.

Због здравствених проблема тренер Тузла ситија Драган Јовић неће водити екипу до прољећа, а на клупи ће бити Селвир Мујић.

- Наш ривал је имао далеко веће амбиције пред почетак сезоне и сматрани су једним од фаворита у борби за највиши пласман, али то нису оправдали резултатима. Зато у сваком мечу “гризу” максимално и због тога морамо бити и те како опрезни. Тога су моји играчи свјесни и вјерујем да ће пружити максимум да дођемо до три бода, која би нам много значила у борби за опстанак. Поготово што послије овог сусрета смо још два пута домаћини, али и против екипа из самог врха табеле, Борца и Сарајева - додао је Максимовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана