Леотар брани Ханџића "Није скинуо заставу Републике Српске"

Д.Д.
Леотар брани Ханџића "Није скинуо заставу Републике Српске"

ТРЕБИЊЕ - Фудбалски клуб Леотар демантовао је наводе народног посланика Небојша Вукановић да је Харис Ханџић скинуо заставу Републике Српске са дреса прије утакмице у Посушју. 

У клубу наводе да је грешка направљена приликом израде дреса са бројем 9 и дата није стављена застава.

-Апсолутно је неистина да је Ханџић захтијевао од клуба такав дрес или да је, како Вукановић наводи, скинуо заставу прије утакмице у Посушју. Као доказ прилажемо фотографије из јесење полусезоне, на којој се види да дрес са бројем 9 нема на себи заставу(тада га није носио Ханџић). Такође, Ханџић је прије израде тога дреса наступао са бројем 16 на леђима, који има заставу на себи, за шта такође прилажемо фотографију као доказ- наводе у Леотару.

У требињском клубу истичу да је нападач своју лојалност показао гдје треба на терену.

-Сумњати у Ханџићев однос према дресу Леотара, који је најбољи стријелац клуба, у најмању руку је непоштено, ако знамо да је у зимском прелазном року одбио много богатије понуде од других клубова, само зато што нам је дао ријеч, а још није имао потписан продужетак уговора. Његов учинак у дресу Леотара најбоље показује његов однос према Клубу.Овај пропуст су нам сугерисали навијачи одмах након утакмице у Посушју и  реаговали смо и исправили грешку на дресу. Нажалост, у тренуцима када наш Клуб у сваком погледу прави одличне резултате, и на терену и ван њега, и када је дошао у позицију да се стабилизује, како на табели, тако и организационо и инфраструктурно, јаве се „душебрижници“ који мисле најбоље и клубу и граду, а за клуб и град нису дали ништа- наводе у клубу, те захтијевају објаву демантија.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана