Легендарна Јаница Костелић у 41. години очекује своје друго дијете

ГС
Легендарна Јаница Костелић у 41. години очекује своје друго дијете

Најбоља хрватска скијашица свих времена Јаница Костелић је трудна, а након што је прије четири године добила сина Оскара, поново ће се окушати у улози мајке.

 Како преноси Story.hr.извори блиски скијашици открио је да је Костелић тренутно у другом тромјесечју трудноће и да засад нема никаквих компликација.
Легендарна скијашица тренутно борави на Брачу и Хвару гдје ужива на љетовању заједно са партнером и својим четверогодишњим сином Оскаром.

Иако свој приватни живот настоји држати у тајности, Јаница Костелић је прије неколико мјесеци открила да се посветила мајчинству и да је то у потпуности испуњава. Међутим, никада није открила ко је отац њеног дјетета. Хрватски медији раније су писали да се ради о тјелохранитељу из Петриње, који је шест година старији од ње.

Подсјећамо, Костелић је прије мајчинства радила и као државна тајница Средишњег државног уреда за спорт, а због сина је и напустила ову позицију. Прије прве трудноће отворено је говорила како жели постати мајка, а након што се остварила као мајка, поручила је да јој је породица најважнија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана