Лажни Клеј Томпсон објавио видео како је преварио обезбјеђење и загријaвао се за меч финала НБА лиге

Rts
Foto: Twitter

Амерички јутјубер Досон Гурли, успио је да уђе у "Чејс центар", дом кошаркаша Голден Стејта, прерушен у члана Вориорса Клеја Томспона. Гурли је прошао пет прстенова обезбјеђења и неких десетак минута шутирао на кош пред меч финала НБА лиге између Голден Стејта и Бостона.

Јутјубер је већ неколико година у центру пажње познат као "лажни Клеј Томпсон".

Годинама је испред дворане Голден Стејта (прво "Оракл арене", а потом и "Чејс центра"), давао аутограме навијачима, сликао се како са њима, тако и са обезбјеђењем и играчима Вориорса. 

И док су неки били свјесни да се ради о добром штосу и имитацији шутера Голден Стејта, било је и оних који су заиста вјеровали да су добили аутограм или се сликали са Клејом. 

Ове године, Гурли је отишао корак даље, пошто је успио да крочи на паркет дворане и десетак минута шутира на кош пред пети меч НБА финала између Голден Стејта и Бостона.

У видеу који је објавио на свом Јутјуб каналу, Гурли је показао како је неочекивано успио да прође неколико прстенова обезбјеђења, које је насамарио представљајући се као Клеј Томспон.

Након што је десетак минута шутирао на кош, након напуштања терена, једна радница обезбјеђења установила је да се није радило о правом Клеју Томпсону, због чега га је удаљила из дворане. 

Амерички јутјубер прво је мислио да ће моћи са плаћеном улазницом да уђе на пети меч НБА финала, али је потом имао разговор са челницима обезбјеђења дворане и Голден Стејта, који су му рекли да његова карта неће важити, као и да добија доживотну забрану уласка на утакмице Голден Стејта.

"Да ли је вриједило потрошити 10 хиљада долара на карте и потом добити доживотну забрану? Апсолутно. Био сам НБА кошаркаш на 10 минута човјече", написао је Гурли на друштвеним мрежама. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана