Лазетић: Спремамо се за тешку и важну утакмицу

Танјуг

БАЧКА ТОПОЛА- Тренер фудбалера ТСЦ-а Жарко Лазетић рекао је да полусезона улази у саму завршницу и да је због тога предстојећа утакмица са пролетером изузетно важна за његов тим.

Фудбалери ТСЦ сутра од 18 сати у Бачкој Тополи дочекују екипу новосадски Пролетер у 28. колу Суперлиге Србије.

"Долазимо до самог краја регуларног дела сезоне пре него што се екипе поделе и може да се догоди да ова утакмица буде најважнија за нас у овом делу такмичења. У добром смо моменту и доброј серији, без обзира на резултат против Чукаричког и гола који смо постигли у последњим секундама меча. Задовољан сам како изгледамо на терену и како напредујемо“, рекао је Лазетић. Лазетић је додао да тим ТСЦ-а из утакмице у утакмицу делује све боље и да га посебно радује што играчи прихватају све што стручни штаб од њих захтева.

"Ја ћу инсистирати на томе да од првог минута покушамо да се наметнемо и да да играмо на нивоу из претходних мечева. Ако нам то успе верујем да ћемо победити овог веома озбиљног противника“, казао је Лазетић. Тренер ТСЦ-а је прокоментарисао противника.

"Пролетер је веома озбиљан клуб и у свом кадру има добре искусне играче, али и неколико младих који су се ове сезоне издвојили. Добар им је стручни штаб и без обзира на психолошки пад који је сигурно уследио код екипе после одузимања бодова због нерегуларности на утакмици с Радничким, брзо су се консолидовали. Колико су заправо јаки видело се на утакмицама против Напретка и против Црвене звезде, када су озбиљно намучили противнике“, рекао је Лазетић и додао да у стручном штабу ТСЦ-а знају да Пролетеру одговарају утакмице против јаких екипа, али да су спремни.

"Умеју добро и организовано да се бране, изузетно су опасни на транзицијама и спремамо се за веома тешку и жестоку утакмицу“, закључио је Лазетић. Нападач Мартин Мирчевски, који је на претходној утакмици постигао свој први погодак за плаво-беле, истакао је да очекује победу.

"Екипа добро игра, ја треба још мало да се адаптирам. Очекујем да у наредном периоду добијем више простора на терену и да оправдам поверење клуба“. ТСЦ је тренутно 6. на табели са 35 освојених бодова, док је Пролетер 13. на табели са 28 бодова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана