Лазар Николић нови десни бек Црвене звезде

Tanjug
Лазар Николић нови десни бек Црвене звезде

БЕОГРАД - Досадашњи фудбалер Јавора Лазар Николић потписао је уговор са Црвеном звездом до љета 2025. године, саопштио је данас београдски клуб.

У саопштењу "црвено-белих" се наводи да је Николић уговор са Црвеном звездом потписао прошлог петка, 21. октобра, а екипи ће се прикључити по завршетку јесењег дијела сезоне.

Он игра на позицији десног бека, а каже да му се преласком у Црвену звијезду остварио дјечачки сан.

"Сада сам у највећем клубу на Балкану, са огромном традицијом и пресрећан сам што сам постао део црвено-беле породице. О томе сам маштао и на томе сам радио читаву каријеру. Оно што је интересантно је да носим надимак по некадашњем фудбалеру Црвене звезде - Душану Басти, а уједно и покривамо исту позицију", изјавио је Николић за клупски сајт и додао:

"Свестан сам да је у Звезди јака конкуренција, али надам се да ћу оправдати очекивања. Амбиције су највеће, желим да освојимо титулу, да је прославимо како доликује, а онда и да заиграмо Лигу шампиона."

Николић има 23 године, а у омладинској категоријама играо је за Дубочицу, ОФК Београд, Партизан и Спал. Он је у сениорској каријери наступао за ОФК Београд, Крупу, а био је и члан Спала пре него што је 2019. године стигао у Јавор.

На 97 наступа за клуб из Ивањице у свим такмичењима постигао је осам голова.

Постигао је гол за Јавор и на јучерашњем мечу против Партизана (3:3) у мечу 16. кола Суперлиге Србије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана