Лалатовић поново тренер Радничког

ГС
Лалатовић поново тренер Радничког

НИШ - На Чаиру никад није досадно. Све је у знаку броја три: Раднички добија већ трећег тренера ове сезоне, Ненад Лалатовић трећи пут међу Нишлијама! Темпераментни стручњак замениће Сашу Мркића на клупи, а промоција ће бити обављена већ данас у 16 часова, након чега ће Лалатовић одрадити и први тренинг са екипом.

Вијест дјелује бомбастично, али, некако, не и толико изненађујуће. Од како је сезона кренула лоше и по Раднички и по Лалатовића у Бањалуци, није било тешко сабрати два и два и довести их у везу, посебно након свега што се дешавало претходни пут када је овај стручњак боравио на Чаиру свега 13 дана, прије него је прихватио понуду из Саудијске Арабије. 

Тајминг одласка Томислава Сивића из Ниша и Лалатовића из Борца се није поклопио, а Саша Мркић је на крају испао "жртвено јагње" и послужио је као прелазно рјешење за пет утакмица у првенству, баш колико је екипу прије њега водио и Сивић.

Присуство Лалатовића на утакмици 9. кола Мозарт Бет Суперлиге Војводина - Раднички прошлог уторка, подгријало је спекулације и некако је његов дух лебдио над Чаиром свих претходних дана. Злобници би у свему томе пронашли и узроке онако анемичне партије екипе против Младости ГАТ, али то су сувише тешке ријечи за било какве тврдње.

Ненад Лалатовић је најпре предводио Раднички у историјској сезони 2018/19, у којој су Нишлије освојиле звање вицешампиона Србије и играле у полуфиналу Купа, обориле многе статистичке рекорде из историје клуба. 

Након тога, одвео их је на лјетње припреме у Словенију, али отуда волшебно отпутовао у Нови Сад и преузео Војводину. На Чаир се поново вратио у лјето 2021. године, помпезно је представљен, учествовао је у довођењу играча, али после непуне двије недеље отишао је у Саудијску Арабију.

У свом трећем мандату у Нишу, затиче несрећно селектирану екипу у прилично лошој форми и још лошије позиционирану на табели Мозарт Бет Суперлиге, преноси Мозарт Спорт

Раднички након 10 кола има свега девет бодова, а до репрезентативне паузе остала су му гостовање Вождовцу, идућег понедељка и дуел са Спартаком на Чаиру.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана