Лацио продаје Сергеја Милинковић-Савића за 100 милиона евра?

Танјуг
Foto: Агенције

РИМ- Руководство Лација планира да прода Сергеја Милинковић-Савића, пошто челници римског клуба сматрају да српски фудбалски репрезентативац није у потпуности посвећен тиму, преносе италијански медији.

Милинковић-Савић има уговор са Лацијом до јуна наредне године, а први човјек римског клуба Клаудио Лотито не жели да прода српског фудбалера испод 100 милиона евра.

Италијански медији подсјећају да Арсенал тражи фудбалера, који би требало да појача конкуренцију у средњем реду "тобџија", а избор је наводно пао да српског репрезенативца.

"Коријере дело Спорт" наводи да су представници Арсенала у контакту са Матејом Кежманом, који је менаџер српског фудбалера. Италијански медији подсјећају на изјаву првог човјека Лација Клаудија Лотита, који је крајем прошле године изјавио да није заинтересован за продају Милинковић-Савића.

"Лотито је рекао да играч вриједи 120 милиона евра и да његова цијена стално расте. Међутим, Лацио нема тако јаку преговарачку позицију и не може да тражи велико обештећење, јер српски фудбалер има уговор са клубом до јуна наредне године", наводи италијански лист.

Милинковић-Савић (27) је члан Лација од 2015. године, а прије тога је играо за Генк и Војводину. Он је ове сезоне постигао пет голова на 22 меча за римски клуб. Фудбалер Лација играо је за Србију на недавном Свјетском првенству у Катару.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана