Куваља: Слика бициклиста са вишеградске ћуприје обишла свијет

Срна
Куваља: Слика бициклиста са вишеградске ћуприје обишла свијет

ВИШЕГРАД - Слика бициклиста учесника трке Београд - Бањалука са вишеградске ћуприје обишла цијели свијет и да се на овакав начин промовишу спорт, култура и туризам једне општине, рекао је директор Бициклистичког савеза Републике Српске Владимир Куваља

Куваља је данас разговарао са начелником вишеградске општине Младеном Ђуревићем о овој бициклистичкој трци која је пролазила кроз Вишеград, те промоцији спорта у овој општини.

Он је истакао да веома добру сарадњу са Вишеградом.

“Ми смо задовољни, такмичари су послали лијепе фотографије, јер Вишеград има шта да покаже”, истакао је Куваља.

Он је изразио очекивање да ће Вишеград наставити овим темпом да се развија и да привлачи што више туриста.

“Мени је част што сам у Вишеграду. Наставићемо да разговарамо о трци Београд - Бањалука која повезује Србију и Републику Српску и на наредним састанцима ћемо договарати да ли ће Вишеград бити домаћин за једну од етапа”, рекао је Куваља.

Ђуревић је истакао да је овогодишња бициклистичка трка Београд-Бањалука употпунила многобројне садржаје који се одвијају у Вишеграду.

“Већ двије сезоне смо организовали бициклистичку трку, а једна од етапа био је и Вишеград. То је лијеп догађај који је употпунио све наше садржаје и надамо се да ћемо и у наредним годинама бити добри домаћини”, рекао је Ђуревић.

Он је поручио да ће општина Вишеград увијек пружити пуну подршку у организацији оваквих и сличних догађаја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана