Кувајт тражи селектора, Несторовић конкурент Куперу

ГС
Кувајт тражи селектора, Несторовић конкурент Куперу

Српски стручњак из Бијељине Дарко Несторовић (59) један је од пет кандидата за селектора „А“ репрезентације Кувајта, званично је објавио национални Савез ове азијске земље пише спортдц.

Након смјене португалског стручњака Руи Бента (када је изабран Несторовић је такође био међу кандидатима) ФС Кувајта је објавио имена најозбиљнијих кандидата за клупу Кувајћана.

Поред тренера из Републике Српске на листи су још два чувена имена Португалац Карлос Кеирош и Аргентинац Ектор Купер, као и Набил Малул, некадашњи селектор Туниса, односно Ал Машан, тренер Кадисије, један од најперспективнијих и најцјењенијих домаћих стручњака.

Несторовић је у прошлој сезони водећи Ал Вехдат освојио Суперкуп Јордана, вративши овај пехар послије много година у клупске витрине, а у минулој сезони био је јесењи првак Кувајта са Ал Арабијем.

Са овим клубом је, у ранијем мандату, освојио и Куп, трофеј послије много година паузе, а и са Казмом је био јесењи првак Кувајта. Иначе је добитник Гласовог признања за амбасадора спорта Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана