Курт Зума ће чистити канале и улице Лондона због шутирања мачке

ГС
Foto: Агенције

Освајач Лиге шампиона и двоструки првак Енглеске Курт Зума неће моћи избјећи казну за шутирање мачке и мораће одрадити 180 сати друштвено-корисног рада.

Курт Зума, фудбалер вриједан 30 милиона фунти и данашњи члан Вест Хама, згрозио је јавност након што је на друштвене мреже објавио снимак у којем се види како шутира своју мачку. Видео је снимао његов брат.

Обојица чланова породице су осуђени на друштвено-корисни рад, али се очекивало да ће избјећи казну након што се то догодило свима током пандемије вируса корона који су радили од куће.

Но, Сан преноси како је казна за Зуму потврђена и он ће с братом морати да изврши 180 сати друштвено-корисног рада на улицама Лондона.

Тако ће пролазници моћи видјети како Зума чисти улицу, што је необично за фудбалера  који има вишемилионску плату. Чишћење улице укључује одвоз смећа, прикупљање отпадака лопатом, одржавање травњака и чишћење графита.

"Ово би требао бити велики позив за буђење свима који сматрају да ће вас третирати другачије ако сте популарни у јавности. Ако треба неко чистити канале, онда је он само крив за то. Чини се да славне особе имају бољи третман од осталих, али овога пута се то неће догодити", поручио је неименовани извор за Сан који је учествовао у доношењу одлуке, преноси Klix.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана