Куп Српске: Звијезда 09 у Дервенти

Д. П.
Куп Српске: Звијезда 09 у Дервенти

БАЊАЛУКА - Фудбалери Текстилца из Дервенте данас од 13.30 часова у четвртфиналу Купа Републике Српске угостиће Звијезду 09 из етно-села Станишићи

Изабраницима Огњена Коромана ова утакмица биће прилика да се евентуалном побједом пласирају у полуфинале најмасовнијег такмичења и тако бар донекле поправе утисак послије лоших првенствених издања. С друге стране, и фудбалери Звијезде 09 нису током јесени оправдали улогу једног од фаворита прволигашког каравана и сигурно би у случају побједе бар мало “залијечили” бодовни заостатак за Крупом у првенству који износи 12 бодова.

У истом термину у Јањи ће снаге одмјерити Подриње и Лакташи. Домаћин је такође ове јесени лошим резултатима разочарао своје присталице, док су гости прави хит јесени и сигурно су благи фаворит пред овај сусрет.

Сусрет између друголигаша Стакорине из Чајнича и Крупе биће одигран 16. новембра, док још није познато када је на програму преостала четвртфинална утакмица. У њој ће Славија из Источног Сарајева бити домаћин побједнику дуела осмине финала између Сутјеске из Фоче и бањалучког Борца који се игра 24. новембра.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана