Куп БиХ у одбојци: Радник пише историју

Г.С.
Куп БиХ у одбојци: Радник пише историју

БИЈЕЉИНА - Одбојкаши Радника први пут у историји освојили су Куп БиХ. Изабраници Владимира Шаренца у финалу играном у Бијељини надиграли су Домаљевац 3:0 (25:16, 25:19, 25:19).

Након два неуспјеха у завршним представама Бијељинци су успјели да на свом терену освоје прво мјесто. Искусни стручњак од доласка на клупу “плаво-бијелих” пригрлио је и други трофеј, након Купа Републике Српске. Шеф стручног штаба Радника за “Глас Српске” поручује да је, прије свега, задовољан начином на који су његови момци дошли до тријумфа.

- Пресрећан сам. Ово је највећи успех клуба у историји. Веровао сам у играче и у свој рад. Исплатило се. Још једном смо показали да смо озбиљна екипа, која игра најбољу одбојку. Сам резултат утакмице говори све. Током целог меча гости нису били у прилици да нам запрете или да угрозе нашу предност. Потпуно заслужена победа. Све ово што смо урадили даје нам додатни ветар у леђа, подстицај и енергију да уђемо јаки и стабилни у плеј-оф против екипе из Херцеговине - рекао је Шаренац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана