Крсте Велкоски удаљен из првог тима ФК Сарајево

ГС
Foto: Aгенција

САРАЈЕВО- Фудбалски клуб Сарајево покренуо је дисциплински поступак против првотимца Крсте Велкоског.

Менаџмент клуба са „Кошева“ обавјештава навијаче да је због кршења клупске дисциплине покренут дисциплински поступак против македонског интернационалца.

„Фудбалер је раније ове сезоне усмено упозорен због недисциплине и нарушавања атмосфере у екипи, а клуб је након утакмице против Борца одлучио званично покренути поступак против њега“, саопштено је из ФК Сарајево.

Додају да је Велкоски непримјерено реаговао и исказао непоштовање према тренеру и саиграчима на полувремену утакмице у Бањалуци, након што је сазнао да је тренер одлучио извршити измјену и оставити га у свлачионици.

„Тај гест није примјерен било којем фудбалеру ФК Сарајево, а посебно капитену који треба бити примјер осталим играчима. Нападач је удаљен из тренажног процеса првог тима у Тренинг центру Сарајево у Бутмиру, има обавезу тренирати индивидуално и до даљњег неће бити у конкуренцији за утакмице“, додају из ФК Сарајево.

Велкоски је ове сезоне уписао укупно 24 наступа у свим такмичењима, а једини гол постигао је у полуфиналу Купа БиХ против Игмана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана