Крмпотић напустио Звијезду 09 због предсједника

Г. С.
Крмпотић напустио Звијезду 09 због предсједника

БИЈЕЉИНА - Екипа Звијезде 09 из Етно села Станишићи остаа је без тренера јер је Златко Крмпотић напустио клуб, а као разлог одласка навео је неслагање са првим човјеком Звијезде 09 Борисом Станишићем око клупских амбиција.

- Поносан сам на период у Звијезди 09 у ком су направљени највећи резултати у историји клуба. Разлог напуштање је слабо разумевање председника клуба, кратак ростер током цијеле сезоне од 14 до15 играча и амбиције које нису задовољавале моје критеријуме. У сваком случају све најбоље у даљем раду желим свим људима са којима сам сарађивао за вријеме мог боравка у Бијељини - рекао је Крмпотић.

Јуниори Звијезде 09, су прошле сезоне под његовим вођством остварили историјски успјех, постали су омладински шампиони Премијер лиге БиХ, а имали су прилику играти и у омладинској Лиги шампиона, гдје су поражени у двомечу од Трабзонспора (0:1, 0:2) . Након одласка Крмпотића  са тимом ће радити Младен Обреновић који је већ једном водио први тим као и Момчило  Станић који је ове зиме преузео јуниорски погон. (спортбијељина)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана