Крајишник најбољи спортски новинар у Мисисипију

Г.С.
Крајишник најбољи спортски новинар у Мисисипију

Национална асоцијација спортских медија прогласила је у уторак Стефана Крајишника за спортског новинара године 2023. у Мисисипију.

Крајишник, који се придружио Clarion Ledgerу у априлу 2022. године, изабран је међу три финалиста. Одликован је заједно са Бартом Грегоријем са Државног радија Мисисипија, који је проглашен за спортског коментатора године, преноси Serbian Times.

У својој трећој години у борби против Булдога, Крајишник је 2023. провео пружајући убједљиво и информативно извјештавање о двије различите промјене тренера у фудбалу у држави Мисисипи и два кошаркашка програма који су доспјели на NCAA турнир.

Његово текстови били су јединствени и приближили су навијаче државе Мисисипи играчима и тренерима за које навијају са трибина.

“Ово је част коју не схватам олако”, рекао је Крајишник. „Волио сам да од Мисисипија направим свој дом и да причам приче толико дивних људи.”

This is an honor I don’t take lightly. I’ve loved making Mississippi my home and getting to tell the stories of so many wonderful people.

From my time at the Daily Journal to now @clarionledger, I’m so thankful for all who have followed along!

Congrats as well to @bartgregory! pic.twitter.com/1IVrUCtvY3

— Stefan Krajisnik (@skrajisnik3) January 16, 2024

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана