Кошаркаши Звезде дочекују Реал у Евролиги

Танјуг
Кореографија навијача Црвене Звезде на утакмици против Реал Мадрида 2015.
Foto: Архива | Кореографија навијача Црвене Звезде на утакмици против Реал Мадрида 2015.

БЕОГРАД- Кошаркаши Црвене звезде вечерас од 19 сати дочекују Реал Мадрид у хали "Александар Николић" у заосталој утакмици 20. кола Евролиге.

"Једна од најбољих екипа у Евролиги и ове сезоне, што довољно говори о односу снага. Огроман квалитет екипе Реала и огромно искуство. Ми ћемо се трудити да пред нашим навијачима, очекујем значајну подршку, јер она може да нам подигне интензитет и квалитет игре и извуче из нас оно што нам недостаје, а врло је важно у овој великој физичкој потрошњи. Није једноставно, посебно тај ментални аспект и потрошња, имамо велики број утакмица, сада смо у периоду који је можда и најтежи и који захтева додатни опрез како се не би догодило још нешто као прозивод тешког распореда”, рекао је тренер Црвена звезде Дејан Радоњић.

Кошаркаш Огњен Добрић каже да ће подршка публике бити значајна у овом дуелу.

"Сви знамо о којој се екипи ради и какав квалитет поседују. Ипак играмо пред нашом публиком и имаћемо ветар у леђа. Желимо да одиграмо једну добру утакмицу и надам се добром резултату. Лоша серија Реала може да буде отежавајућу околност јер екипа зна да се мобилише и одреагује и одигра добру утакмицу , али све зависи од нас, морамо да се опоравимо и припремимо што боље за ово што нас чека“, рекао је Добрић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана