Кошаркаши Игокее м:тел у великом стилу заокружили сјајну сезону: Титула шлаг на торти

Дејан Марић
Кошаркаши Игокее м:тел у великом стилу заокружили сјајну сезону: Титула шлаг на торти

ЛАКТАШИ - Кошаркаши Игокее м:тел освојили су титулу шампиона БиХ, чиме су ставили шлаг на торту више него успјешне сезоне.

Ученици Драгана Бајића претходно су освојили и Куп БиХ, у АБА лиги су другу годину заредом стигли до плеј-офа, а да су имали мало више среће, и у Лиги шампиона су могли да дођу до саме завршнице.

“Игоси” су и у кампањи за нама премашили очекивања, поред добрих резултата наставили су да промовишу домаће играче, а “експлозија” коју је доживио Далибор Илић најбоље осликава свеукупну оцјену.

Шампионски пехар је, дакле, овјерен, а освојен је побједом над Слободом (80:53), након чега играче и стручни штаб очекује заслужени одмор.

- Урадили смо оно што смо зацртали. Освојили смо титулу, што је најважније. Била је ово успјешна сезона. Пружали смо сјајне партије и у АБА лиги и Лиги шампиона. Заиста смо сви срећни и можемо да идемо на заслужени пехар - јасан је Дарко Талић.

Александровчани ће се сада “ресетовати”, а онда у августу поново окупити са јасном амбицијом - да наставе стазом успјеха из посљедње двије сезоне.

- Сваке године тежимо да будемо први и најбољи. Радимо одлично, имамо све услове који су нам потребни да играмо на овај начин и надам се да ће тако бити и када крене нова сезона - закључио је Талић.

У посљедњем, десетом колу Лиге 6 постигнути су сљедећи резултати: Борац - Леотар 82:80, Игокеа - Слобода 80:53, Спарс - Широки Бријег 91:84.

Пласман: Игокеа 18 бодова, Широки Бријег 17, Спарс 15, Леотар 14, Борац 14, Слобода 12.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана