Кошаркаши Борца просули +20 и доживјели пораз од Сутјеске у посљедњој секунди

Д.Р.
Кошаркаши Борца просули +20 и доживјели пораз од Сутјеске у посљедњој секунди

ШИРОКИ БРИЈЕГ - Кошаркаши Борца доживјели су други пораз у АБА 2 лиги, јер су на старту "балона" у Широком Бријегу морали да честитају Сутјесци (74:75), иако су на старту четврте дионице водили са 20 поена разлике.

Ипак, Никшићани нису одустали, а Бањалучани су потпуно стали, што је ривал искористио и поенима Владимира Томашевића уз звук сирене нанио лидеру на табели други пораз у сезони. 

Потпуно је невјероватан начин на који су "црвено-плави" изгубили меч који је практично од самог старта био "једносмјерна улица". 

Ипак, серијом 17:1 у посљедњој дионици Никшићани су стигли на -4, а Борац пуних девет минута и 20 секунди није успио да постигне поене из игре. 

Имали су изабраници Драгана Николића и напад на двадесетак секунди до краја при резултату 74:73, али је Драшко Кнежевић пожурио и дао прилику Сутјесци да слави, што је Томашевић прихватио и искористио.

Овај пораз могао би да остави посљедице на самопоуздање Бањалучана који већ прекосутра играју вјероватно одлучујучи меч за прво мјесто пред плеј оф против МЗТ-а који има исти омјер (9-2).

Аљоша Јанковић постигао је 11 поена, Дианте Болдвин и Драшко Кнежевић по 10, док је осим јунака Сутјеске Томашевића који је постигао 17 поена, сјајан био Радосав Спасојевић са 20.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана