Компанија „m:tel“ и Рукометни клуб Борац настављају руку под руку

Синиша Котараш
Компанија „m:tel“ и Рукометни клуб Борац настављају руку под руку

БАЊАЛУКА - Већ двадесетак година најуспјешнији бањалучки спортски колектив - Рукометни клуб Борац и компанија „m:tel“ имају више него успјешну сарадњу која је продужена за још једну годину, потписом новог уговора о спонзорству према којем ће „црвено-плави“ за наредну годину добити 150.000 марака.

Извршни директор за маркетинг и продају компаније „m:tel“  Милосав Парезановић истиче како никада није било дилеме да ли ће се сарадња са некадашњим прваком Европе наставити.

- Ми већ двије деценије имамо изузетно успјешну сарадњу са РК Борац и морам да нагласим како је задовољство бити уз клуб који годинама биљежи успјешне резултате и који је вишеструки освајач многих титула. Посебно због тога што су они, уз успјехе на спортском пољу и друштвено одговоран, баш као и наша Компанија. Оно што посебно цијенимо јесте њихово улагање у младе селекције. Радујемо се наставку сарадње и будућих такмичења клуба који има велику традицију, како на домаћој тако и на европској сцени – истакао је Парезановић.

У име РК Борац уговор о наставку сарадње потписао је директор клуба Владимир Бранковић

- Компанија „m:tel“  је била уз Борац још у вријеме док сам и ја био првотимац и одговорно тврдим да има огромне заслуге за све наше успјехе. Ми ћемо се, са наше стране, потрудити да наставимо са промоцијом цјелокупног спорта, а не само рукомета. Наравно, са великим поносом истичемо и да тренутно у првом тиму имамо око 80 одсто играча који су прошли кроз наш омладински погон. Заједно са компанијом „m:tel“, као и институцијама које нас подржавају, наставићемо да идемо у овом правцу – рекао је Бранковић.

Вршилац дужности предсједника Борац м:тел-а Игор Јовановић нагласио је и како слоган компаније „m:tel“ „имате пријатеља“ није ни мало случајан.

- Као прво, желио бих да компанији „m:tel“ захвалим на повјерењу које су све ове године имали у нас и додао бих да у њима заиста имамо пријатеље. Надам се и вјерујем да ћемо заједно испунити све циљеве, освојити дуплу круну и показати да „m:tel“ не гријеши што нам све ове године пружа подршку – поручио је Јовановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана