Компанија m:tel и најбољи српски џудиста продужили сарадњу: Са Мајдовом до златне медаље у Паризу 2024.

Синиша Котараш
Компанија m:tel и најбољи српски џудиста продужили сарадњу: Са Мајдовом до златне медаље у Паризу 2024.

БАЊАЛУКА - Најбољи српски џудиста Немања Мајдов и Компанија m:tel озваничили су наставак успјешне сарадње, овога пута уговором до Олимпијских игара у Паризу 2024. године.

Према том уговору компанија m:tel ће пратити Мајдова у наредном олимпијском циклусу, све до Игара у Паризу, а та подршка омогућиће му да се квалитетно припреми за сва такмичења која га до тада очекују.

- Џудо сезона је дугачка и траје безмало свих 12 мјесеци у години. У том периоду ме очекују првенства Европе и свијета, 12 гренд слемова, осам гран прија, као и бројни кампови. Сарадња са компанијом m:tel ће омогућити да уз мене увијек буде мој тим људи који сачињавају шест спаринг партнера, кондициони тренер као и мој лични тренер јер без њих једноставно не бих могао да дођем до медаља. Зато и желим да се захвалим компанији m:tel што је препознала наш квалитет и омогућила нам константан и несметан рад. Желим да на најбољи начин представљам Србију и Републику Српску и зато ћу само рећи, m:tel и ја, тим који побјеђује - поручио је Немања Мајдов.

У години на измаку врхунац су биле Олимпијске игре у Токију на којима је Мајдов поражен већ у првом колу, али је сезону ипак завршио освајањем титуле вицешампиона Европе са беградском Црвеном звездом.

- Генерално, иако сам након Токија био разочаран, када све саберем, задовољан сам сезоном. У суштини, увијек сам задовољан јер знам да се све дешава са неким разлогом. Поготово у овом спорту у којем не побјеђује увијек онај који је најбољи. Најбољи доказ за то су управо посљедње Олимпијске игре. Од нас четворице који смо освајали злато на четири посљедња Свјетска првенства, ни један није дошао до медаље, практично нас је коштао велики притисак којем смо били изложени. Тек послије сам видио да су сви освајачи медаља у мојој категорији у Токио дошли потпуно опуштени и насмијани - објаснио је Мајдов.

Продужетак сарадње са Немањом Мајдовом дочекан је и у самој компанији m:tel са великим задовољством, а генерални директор Јелена Триван каже да ни у једном моменту није било дилеме око   тога да ли ће уговор бити продужен.

- Ова сарадња са Немањом је нешто више од самог спорта. Он је наш пријатељ и заштитно лице m:tel-а који је својим резултатима и успјесима на међународној сцени прославио и Србију и Републику Српску. Сви знамо да је његова највећа жеља, па и сан, да освоји злато на Олимпијади и убеђена сам да ће он то и остварити. А на том путу ће га пратити компанија m:tel са овим дугорочним уговором. До тада ће Немања освојити још много медаља на осталим такмичењима, а у Паризу ће стајати на побједничком постољу, са m:tel-овим знаком и уз химну "Боже правде". Знамо ми да већину спортиста на путу до великих такмичења прати неизвјесност и несигурност и ми ћемо се потрудити да он буде поштеђен тих проблема - истакла је Триванова.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана