Компанија Mozzart уз чувену бањалучку Славију: Сезону започели побједама у новој опреми

Mozzart
Foto: Mozzart

Боксерски клуб Славија један је од најтрофејних у Бањалуци, али и у држави.

Из њихових редова потекле су боксерске величине попут  Маријана БенешаАнтона ЈосиповићаРадована Бисића... Једини су клуб из БиХ који је био шампион бивше Југославије. Подршка будућим шампионима у рингу стигла је од регионалног лидера у приређивању игара на срећу. Недавно су у новој Mozzart опреми дочекали екипу Сомбора и побједама закорачили у Боксерску лигу Србије.

Хвала компанији Mozzart на новој опреми. Побједе у рингу и пуна дворана најбоља су награда за сав труд и рад који смо уложили у претходном периоду. Ово је за нас велики вјетар у леђа и огроман мотив да наставимо са још бољим радом. Славија је мајка бањалучког спорта, а Бањалука је показала колико је воли и и колико јој је стало да се врати на велику сцену. На добром смо путу – поручили су из Славије.

Чувени боксерски клуб основан је 1961. године, тренутно окупљају 50 активних чланова, а такмиче се у Боксерској лиги Србије. Сјајна екипа не крије да их занима само титула, па ће, кажу, дати све од себе да је освоје. Судећи по почетку сезоне, на добром су путу до шампионског трона. Осим у Лиги Србије, најављују и квалитетне мечеве на Првенству Републике Српске, државном и Европском првенству, те квалификације за Олимпијске игре.

Тиме би могли стопама славних чланова Славије. Маријан Бенеш био је аматерски и професионални првак Европе, Антон Јосиповић Олимпијски шампион, Радован Бисић вишеструки првак Југославије, Балкана и Европе, Драгомир Вујковић вицешампион свијета, а Миљенко Рубељ првак Балкана.Подршку до нових шампионских титула Славија добија од Републике и Града, а сада за нове владаре ринга навија и регионални лидер у приређивању игара на срећу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана