Комеморација поводом смрти Ненада Гавриловића: Никада нећеш бити заборављен

Дарко Пашагић
Foto: ГС

БАЊАЛУКА - Фудбалски клуб Борац на достојанствен начин опростио се од свог легенедарног фудбалера Ненада Гавриловића, који је преминуо у суботу у 75. години.

На комеморацији одржаној у Концертној дворани Култруног центра Бански двор окупила се комплетна екипа Борца на челу са тренером Томиславом Ивковићем и стручним штабом, као и управа клуба коју је предводио предсједник Стојан Малбашић

- Драги мој Нено, био си нам саборац, учитељ, легенда, а Градски стадион био је твоја друга кућа. Генерација су пролазиле с ти си увијек био ту. Од тебе сам научио шта Борац значи за наш град. Учио си нас да будемо људи, а временом смо постали пријатељи. Сјећам се колико си волио Борац. На жалост, нашао си се у групи радника који су добили отказ, начињена ти је неправда, али си једини дошао у клуб да се договоримо. Драги Нено, никада те нећемо заборавити 'све док Врбас Бањалуком тече'. Хвала ти за све - рекао је видно утучени Малбашић.

Од Гавриловића се у име Фудбалског савеза Републике Српске опростио некадашњи првотимац, капитен и спортски директор бањалучког клуба. Горан Ђукић, а новинар и публициста Томо Марић га је окарактерисао као фудбалску и људску "громаду".

Сахрана Ненада Гавриловића обавиће се данас у 13 часова на Градском гробљу Побрђе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана