Клоп: Поклонили смо Реалу пет погодака

Танјуг
Foto: Танјуг/АП

ЛИВЕРУЛ- Менаџер фудбалера Ливерпула Јирген Клоп изјавио је, након утакмице са Реалом, да његова екипа није могла да наметне свој ритам током меча са Mадриђанима.

Фудбалери Реал Мадрида побиједили су на гостовању екипу Ливерпула 5:2 (2:2) у утакмици осмине финала Лиге шампиона.

"Прилично је јасно. Поклонили смо им пет погодака, могли смо боље да реагујемо код сваког. Важно је извући позитивне ствари, а то је било прво полувријеме, упркос два примљена поготка. Требало је у тим ситуацијама боље да се бранимо. Нико није покрио Винисијуса који је упутио шут свјетске класе. Имали смо добар разговор на полувремену, али смо онда примили трећи погодак, који је био стравичан и то је промијенило утакмицу. Доминирали су, нама је недостајало среће да трећи пут затресемо мрежу. У другом полувремену је све било како је Реал желио, а он вас увијек казни, никада не прашта", изјавио је Клоп.

Додаје да Ливерпул још увијек има шансе да прође у наредну фазу такмичења.

"Из ове перспективе не делује добро, али за три недјеље, како утакмица буде прилазила. Мораћемо да преузмемо одређене ризике, а када њима оставите простора веома су опасни. Идемо тамо да покушамо да побиједимо и видјећемо. Јасно ми је зашто људи мисле да је ово велики ударац, али у питању је још само један резултата, пораз и из њега можемо да научимо. Добро смо отворили утакмицу, приказали се у најбољем свјетлу ове сезоне и желимо то да поновимо. Не смијемо да дозволимо да ово утиче на остатак сезоне, већ да извучемо позитивне ствари. Реал је један од најбољих тимова на свијету и не морамо све ривале тако да бранимо. Хвала Богу да не играмо са њима сваке недјеље, јер је веома тешко бранити се", закључио је Клоп.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана