Кладионице немају добра предвиђања за Србију и Хрватску

ГС
Foto: Танјуг/АП

ДОХА- За мање од мјесец дана почиње Свјетско првенство у фудбалу у Катару, а страни медији се увелико баве предвиђањима и квотама, ко би шта могао да уради.

На Мундијал се пласирала и репрезентација Србије која ће се такмичити у Групи Г заједно са селекцијама Бразила, Швајцарске и Камеруна.

Прогноза коју је објавио „Yahoo“ сајт на основу предвиђања свјетских кладионица каже да је у тој групи очекивано Бразил фаворит.

Предвиђа се да ће Нејмар и другови забиљежити максималне три побједе и девет бодова. На другом мјесту налази се Швајцарска, којој се предвиђају двије побједе (над Камеруном 3:0 и Србијом 2:1).

Србија се нашла на трећем мјесту предвиђа се да ће изгубити од Бразила (2:0) и Швајцарске (2:1), али да ће побиједити Камерун 2:0.

Што се тиче Камеруна он би заузео посљедње мјесто у групи без побједе.

 

Лоша предвиђања Хрватској

Из региона успјела је да се пласирала и Хрватска, која ће се такмичити у групи Ф. Ту се предвиђа да ће Белгија бити прва, Канада друга, трећи Мароко, а Хрватска посљедња. Може се рећи да је ово изненађење јер су Ватрени вицешампиона свијета. Предвиђања кажу да ће изгубити од Марока и Белгије, а побиједити Канаду.

Свјетско првенство у Катару почиње 20. новембра и трајаће до 18. децембра.


(Спорт клуб)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана