Кик-боксери Ареса блистали на првенству БиХ: Јовичић најбољи сениор

Д. П.
Кик-боксери Ареса блистали на првенству БиХ: Јовичић најбољи сениор

БАЊАЛУКА - Такмичари Кик-бокс клуба Арес заблистали су пуним сјајем на првенству БиХ у дисциплинама фул контакт и кик-лајт, које је одржано у Лакташима освојивши осам медаља (пет златних, двије сребрне и једну бронзану).

Златним одличјем у фул контакту окитили су се сениори Давид Јовичић (до 67 килограма, А класа) и Вељко Тепић (до 86 кг), јуниори Кристијан Богојевић (до 63,5 кг) и Милан Савић (до 75 кг), те сениор Бане Вујмиловић (до 94 кг) у дисциплини кик-лајт. Сребра у фул контакту припала су сениору Вељку Шелверу (до 86 кг) и јуниору Стефану Добријевићу (до 75 кг), а бронзана медаља сениору Ивану Анушићу (до 81 кг).

- Очекивао сам да ћемо освојити доста медаља, али овако добре резултате ипак нисам. Ово је потврда квалитетног рада, али и путоказ да смо на правом путу. Наш успјех је још већи када се зна да је Арес проглашен за најбољи клуб у дисциплини фул контакт, а Јовичић за најбољег сениора у А класи - нагласио је прослављени кик-боксер и тренер КБК Арес Денис Марјановић.

Очекује да у наставку сезоне чланови његовог клуба буду још успјешнији.

- У септембру ћемо бити технички организатор првенства Републике Српске и биће то права прилика да се пред домаћом публиком, која се сигурно ужељела кик-бокса, представимо у правом свјетлу - наставио је Марјановић.

Ове године биће одржана и европска првенства, јуниорско у Турској и сениорско у Португалији.

- Иако међу такмичарима Ареса има доста кандидата за одлазак на ове смотре, њихов наступ је неизвјестан због великих трошкова. Видјећемо шта ће донијети наредни мјесеци по том питању, али било би сјајно да неко од ових такмичара буде учесник или у Турској или у Португалији, гдје би имао прилику да се окити и медаљом са европског првенства - додао је Марјановић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана