Каземиро: Јунајтед највећи у Енглеској, Роналдо у историји

Танјуг
Foto: Танјуг

МАНЧЕСТЕР- Бразилски фудбалер Карлос Каземиро дао је први интервју за клупску телевизију Манчестер јунајтеда од доласка у клуб са "Олд Трафорда" и поручио да су "црвени ђаволи" највећи тим Енглеске, а његов нови-стари саиграч Кристијано Роналдо један од најбољих фудбалера у историји.

"Па ово је највећи клуб у Енглеској. Срећан сам и једва чекам да дебитујем. Клуб и стадион Олд Трафорд имају огромну историју. Освојено је све што се могло освојити", изјавио је Каземиро за клупску телевизију Манчестер јунајтеда.

У Манчестеру ће га, поред Роналда, сачекати још један бивши саиграч из Реала Рафаел Варан.

"Са њима је задовољство играти. Могли бисмо сад цијели дан да причамо о Роналду, он је један од најбољих у историји ове игре", рекао је Бразилац.

Каземиро је испричао да је прије 15 година играо на Олд Трафорду као млади фудбалер Сао Паула.

"Вратио сам се овдје након 15 година. Многи људи не знају да сам овдје играо кад сам имао 15 година и био играч Сао Паула. Када сам играо тај турнир, желио сам да некад заиграм за Јунајтед. А сада, када сам опет овдје, најсрећнији сам човјек на свијету и једва чекам да заиграм како бих помогао екипи да осваја трофеје", рекао је Каземиро.

Репрезентативац Бразила признао је да његова супруга и ћерка боље говоре енглески језик од њега, али да ће се потрудити да то исправи.

"Моја супруга говори енглески језик. Имам ћерку од седам година и сина од годину дана. Говоре енглески мало боље од мене. Жао ми је што са вама и навијачима не разговарам на енглеском, али желим да га научим", поручио је Каземиро.

Манчестер јунајтед платио је Реал Мадриду 70,65 милиона евра за Бразилца који је потписао уговор на четири године, уз опцију продужетка сарадње на још годину дана.

Каземиро је за репрезентацију Бразила одиграо 63 утакмице и постигао пет голова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана