Катарина Лазовић: Очекујем велику борбу у финалу СП

ГС
Foto: Танјуг

АПЕЛДОРН- Одбојкашица Србије Катарина Лазовић изјавила је да очекује велику борбу у финалу Свjетског првенства против селекције Бразила, које ће бити одиграно сутра од 20 сати у холандском Апелдорну.

"Гледале смо полуфинале и изненадиле смо се када је Бразил побиједио Италију. Бразил је веома добра и енергична екипа. Видели смо да њихов селектор користи у игри све одбојкашице, пошто често врши измјене. Очекујем велику борбу у финалу СП", изјавила је Лазовићева, пренио је Одбојкашки савез Србије (ОС С).

Србија је ове године изгубила два меча од Бразила.

"Сада је потпуно другачија ситуација. Играмо са више самопоуздања и сигурна сам да можемо да одиграмо добар меч", рекла је Лазовићева.

Српска одбојкашица Александра Јегдић изјавила је да је спремна за сутрашње финале.

"Одбојкашице Бразила играју одлично цео турнир. Спремни смо за финале и очекујем добру утакмицу. Верујем у своју екипу и надам се најбољем. Ово је моје прво велико такмичење и одмах финале, једва чекам да почне утакмица", навела је Јегдићева.

Српска одбојкашица Теодора Пушић каже да је Бразил заслужено стигао до финала са Србијом.

"Бразилке су имале тежак меч против Јапана, а сјајно су играле у полуфиналу са Италијом. Имале су одличан пријем сервиса, одбрану, напад, то је оно што чини Бразил. Међутим, у суботу ћемо ми бити са друге стране мреже. Желимо да поновимо успех из 2018. године када смо освојиле титулу", закључила је Пушићева.

Србија брани свјетску титулу освојену 2018. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана