Карате турнир у највећем граду Српске

Г.С.
Карате турнир у највећем граду Српске

БАЊАЛУКА - Карате савез Републике Српске организоваће турнир “БХ Бања Лука опен 2023”, 15. октобра од 10 часова у дворани “Борик”.

- Дубоко смо увјерени да овај турнир представља изузетну прилику за промоцију карате спорта и спортских вриједности, те промоцију Бањалуке. Турнир “БХ Бања Лука опен 2023”  је уврштен у Европски ЊКФ календар такмичења, те исти представља престижно међународно карате такмичење које ће окупити најбоље такмичаре из Републике Српске, БиХ и региона.

Овај турнир има посебан значај јер се његови резултати бодују за карате репрезентацију, односно за наступ на предстојећем ЕП и СП. Ово је први турнир оваквог карактера и зато желимо да будемо добри домаћини и да у позитивном смислу представљамо карате спорт и наш град. Посвећени смо професионалном раду у развоју карате спорта, те смо самим тим остварили врхунске резултате како на домаћем, тако и на међународном плану. О томе говори и резултат да смо до сада имали проглашене најбоље спортисте на изборима спортисте у општинама, градовима и Републици Српској - рекао је генерални секретар КСРС Душко Симић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана