Капитен ватерполиста Србије Никола Јакшић напустио Нови Београд

Г.С.
Foto: Б92

БЕОГРАД - Ватерполо клуб Нови Београд прихватио је понуду Ватерполо клуба Раднички, који је изразио жељу да Никола Јакшић, наш играч под уговором, настави даљу каријеру у крагујевачком клубу”, рекао је Слободан Соро, предсједник Новог Београда, који је актуелни српски и регионални шампион, уједно и актуелни освајач националног Купа.

рекао је Слободан Соро, предсједник Новог Београда, који је актуелни српски и регионални шампион, уједно и актуелни освајач националног Купа.

Соро је нагласио да је Нови Београд прихватио понуду Радничког и пустио Николу Јакшића уз прописно обештећење јер је концепт клуба за следећу сезону заснован добрим дијелом на подмлађивању екипе и мјењању динамике игре.

„Желимо да будемо тим са многе више кретања и агресивности него у претходном периоду. Имамо код нас најбоље младе играче у земљи и желимо да им дамо шансу да се покажу и на највишем европском, регионалном и националном нивоу. Амбиције нам се не мењају, иако доласком Јакшића сада, а пре тога Драшовића, Рашовића, Филиповића и млађег Јакшића, Раднички постаје апсолутни фаворит за освајање нашег првенства уз чињеницу да у својом редовима има пет олимпијских победника”.

Соро је спортском ривалу из Крагујевца пожелио срећу у предстоејћој сезони, али и нагласио да то не значи да је унапријед истакнута бела застава, преноси Б92.

„Управо обрнуто”, наглашава Соро и додаје:

„Имамо још већу жељу да покажемо да је Нови Београд и даље најбољи српски клуб, који ће то доказати како у Лиги шампиона и Регионалној лиги, тако и у нашем националном првенству."

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана