Kaд Ибрахимовић навија млађи саиграчи добију ћушку ВИДЕО

ГС
Foto: Принтскрин

Милан је и без повријеђеног Златана Ибрахимовића побиједио Јувентус у дербију Серије А, а славни италијаснки клуб објавио је видео-снимак на којем се добро види Ибрахимовићев ауторитет, посвећеност и улога ван терена...

Златан Ибрахимовић je посљедњи меч у дресу Милана одиграо прије пет мјесеци против Сасуола и од тада покушава да се опорави од повреде и врати на терен.

Тим из Милана је и без помоћи Швеђанина славио у дербију против Јувентуса 8. октобра, а славни клуб је на званичном Јутјуб каналу објавио видео-снимак на којем се види Ибрахимовићев ауторитет, посвећеност и допринос ван терена.

Темпераментни Ибрахимовић је са свог мјеста поред клупе за резервне играче веома жустро и активно бодрио саиграче, давао им гестикулацијом савјете, навијао, често устајао са столице, славио голове, приговарао судијама...

Поред нервозног Ибрахимовића били су и млади фудбалери Милана, којима није било лако да посматрају меч поред искуснијег колеге.

Међу њима се нашао и српски фудбалер Марко Лазетић, нападач који је почетком 2022. године стигао у Милан, а којем је Ибрахимовић у заносу ударио ћушку, а онда и шутнуо столицу на којој је сједио.

Још горе од Србина прошао је Алексис Салемакерс, којег је Швеђанин из нервозе чупао за косу, а онда покушао и да му врати фризуру на мјесто.

Након меча, на путу ка гаражи стадиона "Сан Сиро" услиједило је и неизбежно фотографисање и потписивање аутограма младићима из Миланових млађих селекција, преноси РТС.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана